Privat

Østbanegade 5, kld. th, 2100 Kbh Ø.

Telefon: 22 48 88 04

Behandling for privatpersoner


Som privatperson kan det være svært at planlægge og strukturere en ændring i livsstil, der passer ind i job, vaner og ressourcer. Nylige undersøgelser viser, at mange mennesker forsøger at leve sundere. Alligevel bliver vi som nation stadig tungere og udgifterne til sundhedsvæsenet stiger. For det er svært at ændre livsstil!

 

Succesfuld livsstilsomlægning kræver effektive metoder, tid, ressourcer og ikke mindst en høj grad af opbakning – også på arbejdspladsen. Er du privat kunde dækker Health Partners alt fra individuelle coachingforløb til klassisk fysioterapi.

 

 

 

Fysioterapi


Health Partners tilbyder klassisk fysioterapi inden for en lang række områder, med baggrund i mange års erfaring med genoptræning i forbindelse med sportskader, overbelastningsskader samt efter operationer.

 

Behandlingen er både rettet mod specifikke skader, forebyggelse samt styrke af kroppen som helhed. Med en fysioterapeutisk behandling hos Health Partners styrker du dit fysiske velvære.

 

Et fysioterapeutisk behandlingsforløb hos Health Partners indeholder følgende trin:

 

  • Undersøgelse af problemområde
  • Information og planlægning af behandling
  • Behandling
  • Genoptræning
  • Forebyggelse
  • Øvrig vejledning som gavner din sundhed

Coaching


Health Partners tilbyder individuel coaching for privatpersoner. Vi ved, at en sund livsstil kræver motivation, viden og inspiration, og Health Partners dygtige coaches står klar til at tilbyde dig netop dette.

 

 

I samarbejde med dig udarbejder vi en livsstils- og sundhedsprofil, der giver dig et komplet overblik over din sundhedstilstand. Sammen med dig, tilrettelægger vi et grundigt coachingforløb, hvor vi tager fat på netop de ting, der er vigtige for din sundhed.

 

 

 

Telefon: (+45) 22 48 88 04 

E-mail: gittev@healthpartners.dk

Adresse: Østbanegade 5, kld. th. 2100 Kbh. Ø.