Erhverv

Østbanegade 5, kld. th, 2100 Kbh Ø.

Telefon: 22 48 88 04

Sundhedsforløb til virksomheder

 

Health Partners er specialiseret i at forbedre sundheden hos virksomheders medarbejdere. Gennem vores mangeårige erfaring, kan vi tilbyde din virksomhed rådgivning og behandling inden for alle aspekter af det sundhedsfaglige område.

 

Vi assisterer din virksomhed hele vejen fra en ansvarlig sundhedspolitik, til individuelle coachingforløb med virksomhedens medarbejdere. Vi tilbyder kurser og medarbejderudvikling og giver din virksomhed et klart overblik over sundhedsmæssige udfordringer og muligheder.

Rådgivning


 

I Health Partners er vi specialiseret i at rådgive virksomheder til en forsvarlig sundhedspolitik. Vi hjælper din virksomhed med at sætte sunde mål og med at realisere dem.

Coaching


 

Health Partners tilbyder individuel coaching for privatpersoner. Vi ved, at en sund livsstil kræver motivation, viden og inspiration, og Health Partners dygtige coaches står klar til at tilbyde dig netop dette. 

 

I samarbejde med dig udarbejder vi en livsstils- og sundhedsprofil, der giver dig et komplet overblik over din sundhedstilstand. Sammen med dig, tilrettelægger vi et grundigt coachingforløb, hvor vi tager fat på netop de ting, der er vigtige for din sundhed.

Sundhedstjek


 

Et sundhedstjek i din virksomhed er en analyse af dine medarbejderes sundhed og livsstil. Hver medarbejder modtager en sundhedsprofil og virksomheden modtager et statistisk overblik over virksomhedens situation.

Der følger altid en opfølgende handlingsplan med til et sundhedstjek. Det handler om at sikre dine medarbejdere de værktøjer, de skal bruge for at arbejde aktivt med deres livsstil og sundhed.

Værdi for virksomheden


 

Sygdom koster mange arbejdspladser dyrt i både tid og penge. Eksperterne er dog enige om, at de fleste sygdomme helt kan undgås med en sundere livsstil.

 

Vores arbejdsliv er en betydningsfuld del af vores livsstil. Sundhedsfremme på arbejdspladsen kan således både forebygge og afhjælpe mange sundhedsmæssige problemer. Det er derfor en ansvarlig og effektiv investering, der lønner sig på langt sigt i form af større veltilpashed og dermed et større arbejdsmæssigt overskud.

 

Sundhed er basis for trivsel og arbejdsmæssigt engagement. Der er nok at tage fat på: Vores moderne livsstil er præget af usunde kostvaner, mangel på motion, rygning og alkohol. Det danske arbejdsliv er desuden kendetegnet ved lange arbejdsdage, stillesiddende arbejde og nedslidende bevægelser eller arbejdsstillinger.

 

Resultatet er bl.a. overvægt, rygsmerter, dårlig kondition, og stress. På lidt længere sigt medfølger alvorlige helbredsmæssige konsekvenser i form af livstruende hjertekarsygdomme, “gammelmands”-sukkersyge, visse kræftformer samt invaliderende slidgigt, lungelidelser mv.

Telefon: (+45) 22 48 88 04 

E-mail: gittev@healthpartners.dk

Adresse: Østbanegade 5, kld. th. 2100 Kbh. Ø.